MainIoT mukana rakentamassa aktiivisesti teollisen internetin ekosysteemiä

Tieto rakentaa aktiivisesti kumppaniverkostoa suomalaisten yritysten kanssa teollisen internetin alueella. Teollisen internetin ekosysteemiin on liittynyt jo useita pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

”Teollisen internetin vallankumous on käynnissä. Tiedolla on eri toimialoja edustavien asiakkaiden pitkäaikaisena kumppanina erinomainen mahdollisuus toimia teollisen internetin tuoman muutoksen kätilönä Suomessa. Teollisen internetin onnistuminen edellyttää paitsi poikkitieteellistä osaamista, myös erikokoisia toimijoita sekä uudenlaista asennetta”, kertoo Tiedon teollinen internet -liiketoiminnan vetäjä Taneli Tikka.

”Rakennamme aktiivisesti teollisen internetin kumppaniverkostoa Suomessa. Kumppaneidemme teknologiat täydentävät Tiedon palvelutarjontaa ja mahdollistavat teollisen internetin toimialakohtaisen sovellusten tekemisen. Tavoitteena on luoda ketterä, maailmanlaajuinen, teollisen internetin ekosysteemi, jonka avulla voimme auttaa asiakkaitamme heidän muutoksessaan, eli prosessien ja palveluiden digitalisaatiossa sekä uusien liiketoimintamallien luomisessa,” sanoo Jukka Kuusinen, Tiedon teollinen internet -liiketoiminnan myyntijohtaja.

Tiedon teollisen internetin kumppaniverkostoon ovat liittyneet muun muassa suomalaiset pk-yritykset Solteq, Roima, Fouga IT, Trelab, Livion, Data Rangers, Oliotalo, Kaltio Technologies ja Quuppa.

”Kumppaneitamme yhdistää innovatiivisuus, ketteryys ja yrittäjähenkisyys, jotka ovat myös Tiedon teollisen internetin start-upin DNA:ssa”, jatkaa Kuusinen.

Tiedon teollinen internet start-up on aiemmin tiedottanut globaalista yhteistyöstä maailman johtavan IT-yhtiön Ciscon kanssa.