Veikkaus

Veikkauksen peliautomaattien toimintavarmuuteen ja verkoston hallintaan parannusta

1.1.2017 Fintoton, RAY:n ja Veikkauksen rahapelitoiminnat yhdistyivät yhdeksi rahapeliyhtiöksi Veikkaukseksi.

 

Veikkaus (ent. RAY) haluaa tehostaa toimintaansa ja olla kunnossapidon edelläkävijä. Solax-ratkaisu auttaa tehostamaan raha-automaattiverkoston asennus- ja huoltotöiden hallintaa.

 

Solax-toiminnanohjausjärjestelmää käytetään peliautomaattien asennuksen, kunnossapidon, huoltotöiden ja projektien hallintaan.

Veikkaus (ent. RAY) tunnetaan kasino- ja rahapelitoiminnastaan, johon sillä on yksinoikeus Suomessa. Toiminnalla tuetaan vuosittain yli 800 järjestön toimintaa, ja avustussumma on yli 300 miljoonaa euroa vuodessa.

 

Toiminnanohjausratkaisu tukee raha-automaattien toimintavarmuutta

Veikkauksella (ent. RAY) on kaikkiaan yli 19 000 peli- ja raha-automaattia yli 8 000 kohteessa eri puolilla maata. Kaikkien toimipaikkojen raha-automaatit ja niiden oheislaitteet huolletaan ja korjataan itse yrityksen toimesta. Laitteet on kytketty automaattiverkkoon, mikä tekee kunnossapidosta nopeaa ja tehokasta. Suurin osa vikatiedoista tulee huollon tietoon suoraan laajakaistaa pitkin.

Solax-järjestelmä tukee raha-automaattien toimintavarmuutta. Meillä on selkeä tavoite kehittää toimintaamme tehokkaammaksi ja olla kunnossapidon vahva edelläkävijä.

 

Liikkuva kenttätyö, ja käytössä kolme erilaista päätelaitetta

Solax-toiminnanohjausjärjestelmä on kehitetty huollon, kunnossapidon ja liikkuvan työn hallintaan. Ratkaisun avulla voi hallita esimerkiksi työtilauksia, töiden hierarkiaa, työnkulkua, projekteja, työtunteja ja kustannuksia.

Solax otettiin tuotantokäyttöön kesäkuussa 2011, ja käyttäjiä on yli 500. Peliautomaattien kunnossapito on liikkuvaa työtä, ja kentällä on käytössä kolme erilaista päätelaitetta. Tämän seurauksena on toteutettu Solax-järjestelmän vaativa mobiilikäyttö.

 

Kokenut kumppani, uusin teknologia ja käytettävyys samassa paketissa

Solax on myös integroitu kiinteästi Veikkauksen (ent. RAY) muuhun toiminnanohjaukseen, ja käytössä on SAPin toiminnanohjausjärjestelmä.

Meillä on selkeä tavoite kehittää toimintaamme tehokkaammaksi ja olla kunnossapidon vahva edelläkävijä. Tähän tarvitsemme kokeneen ja vahvan kumppanin, joka tarjoaa meille käytettävyyttä, uusia toiminnallisuuksia, ja joka mahdollistaa käyttöömme uusimman teknologian. Tiukan kilpailutuksen jälkeen valitsimme MainIoT:n kumppaniksemme”.