RAY

RAY:n peliautomaattien toimintavarmuuteen ja verkoston hallintaan parannusta

Raha-automaattiyhdistys haluaa tehostaa toimintaansa ja olla kunnossapidon edelläkävijä. Solax-ratkaisu auttaa tehostamaan raha-automaattiverkoston asennus- ja huoltotöiden hallintaa.

 

Raha-automaattiyhdistys käyttää Solax-toiminnanohjausjärjestelmää peliautomaattien asennuksen, kunnossapidon, huoltotöiden ja projektien hallintaan.

Raha-automaattiyhdistys tunnetaan kasino- ja rahapelitoiminnastaan, johon sillä on yksinoikeus Suomessa. RAY tukee vuosittain yli 800 järjestön toimintaa, ja avustussumma on yli 300 miljoonaa euroa vuodessa.

 

Toiminnanohjausratkaisu tukee raha-automaattien toimintavarmuutta

RAY:llä on kaikkiaan yli 19 000 peli- ja raha-automaattia yli 8 000 kohteessa eri puolilla maata. Raha-automaattiyhdistys huoltaa ja korjaa kaikkien toimipaikkojen raha-automaatit ja niiden oheislaitteet. Laitteet on kytketty automaattiverkkoon, mikä tekee kunnossapidosta nopeaa ja tehokasta. Suurin osa vikatiedoista tulee huollon tietoon suoraan laajakaistaa pitkin.

Solax-järjestelmä tukee RAY:n raha-automaattien toimintavarmuutta. Meillä on selkeä tavoite kehittää toimintaamme tehokkaammaksi ja olla kunnossapidon vahva edelläkävijä, sanoo RAY:n tuotantojohtaja Antti Penttinen.

 

Liikkuva kenttätyö, ja käytössä kolme erilaista päätelaitetta

Solax-toiminnanohjausjärjestelmä on kehitetty huollon, kunnossapidon ja liikkuvan työn hallintaan. Ratkaisun avulla voi hallita esimerkiksi työtilauksia, töiden hierarkiaa, työnkulkua, projekteja, työtunteja ja kustannuksia.

RAY otti ratkaisun tuotantokäyttöön kesäkuussa 2011, ja käyttäjiä on yli 500. Peliautomaattien kunnossapito on liikkuvaa työtä, ja kentällä on käytössä kolme erilaista päätelaitetta. RAY:ssä onkin toteutettu Solax-järjestelmän vaativa mobiilikäyttö.

 

Kokenut kumppani, uusin teknologia ja käytettävyys samassa paketissa

Solax on myös integroitu kiinteästi RAY:n muuhun toiminnanohjaukseen, ja käytössä on SAPin toiminnanohjausjärjestelmä.

Meillä on selkeä tavoite kehittää toimintaamme tehokkaammaksi ja olla kunnossapidon vahva edelläkävijä. Tähän tarvitsemme kokeneen ja vahvan kumppanin, joka tarjoaa meille käytettävyyttä, uusia toiminnallisuuksia, ja joka mahdollistaa käyttöömme uusimman teknologian. Tiukan kilpailutuksen jälkeen valitsimme MainIoT:n kumppaniksemme”, sanoo RAY:n tuotantojohtaja Antti Penttinen.